Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Μήπως είναι ΝΤΡΟΠΗ για το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας

Μετά από «αγώνες» της τοπικής μας κοινωνίας ξανακερδίσαμε το περιβόητο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο «ερημωμένο » στρατόπεδο Παπαφλέσσα προς όφελος και τόνωση της παραπαίουσας τοπικής μας οικονομίας .

ΑΛΛΑ… Την στιγμή που ο συγκοινωνιακός φορέας της Μεσσηνίας ΚΤΕΛ με την κατάργηση πλέον της σιδηροδρομικής γραμμής ,είναι το «μονοπώλιο » στις μετακινήσεις των στρατευμένων νέων που καταφθάνουν στην Καλαμάτα για να υπηρετήσουν την «μαμά –πατρίδα » είναι αδιανόητο να μην τους προσφέρει την παραμικρή έκπτωση στα εισιτήρια μεταφοράς από και προς τον τόπο καταγωγής τους εν μέσω οικονομικής κρίσης που μαστίζει αυτούς και τις οικογένειες τους . Σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στην σελίδα μας από αυτόπτες μάρτυρες …με δάκρυα στα μάτια νεοσύλλεκτοι έκαναν έρανο για την έκδοση εισιτήριου για αδειούχο συνάδελφο τους .

Αν αληθεύουν οι καταγγελίες είναι ντροπή η αναλγησία των μετόχων του ΚΤΕΛ που αρνούνται να χάσουν λίγα από τα κέρδη τους προς όφελος μία ειδικής κατηγορίας επιβατών που υποχρεωτικά χρησιμοποιεί τα μέσα τους !!!


Πηγή : pylos news