Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Εξαιρετικές επιδόσεις, λαμπερά χαμόγελα για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων στο Λύκειο Κυπαρισσίας

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των μαθητών του Λυκείου Κυπαρισσίας και στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και χθες που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα το σχολείο γέμισε με λαμπερά χαμόγελα μαθητριών και μαθητών, γονέων και καθηγητών! Το Λύκειο Κυπαρισσίας συνεχίζει, άλλωστε, την παράδοση που θέλει τους μαθητές του να πετυχαίνουν υψηλές βαθμολογίες.

Η ατμόσφαιρα στο Λύκειο Κυπαρισσίας, το οποίο ήταν από τα πρώτα σε ολόκληρη τη χώρα που ανάρτησε τους πίνακες των αποτελεσμάτων, πλημμύριζε από συναισθήματα ευτυχίας, χαράς και ικανοποίησης. Τα πρόσωπα των επιτυχόντων έλαμπαν, ενώ πανευτυχείς ήταν και ο λυκειάρχης Βαγγέλης Αντωνόπουλος και οι καθηγητές.

Δηλώσεις

Φανίτα Μπακούρου, 19.224 μόρια: «Στόχος μου είναι η Νομική Αθηνών. Λογικά, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον έχω πετύχει! Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ήταν μια χρονιά με πολύ δύσκολα θέματα και τα παιδιά δεν κατάφεραν ν’ ανταποκριθούν πλήρως σε αυτά, ανεξάρτητα από το διάβασμα και την προσπάθεια που είχαν κάνει. Για να πετύχει κάποιος υψηλούς βαθμούς χρειάζεται σωστό προγραμματισμό, όχι υπερβολές και αυτά που ακούμε για πολύωρο διάβασμα και τα σχετικά. Αρκεί να έχει πρόγραμμα και θέληση για την επίτευξη του στόχου του!».

Κώστας Σεκλός, 18.957 μόρια: «Πιστεύω πως έχω πετύχει το στόχο που ήθελα! Ήθελα Πολυτεχνείο! Φέτος ήταν δυσκολότερα απ’ ό,τι τα περιμέναμε, ειδικά τα Μαθηματικά. Το κλειδί της επιτυχίας είναι συστηματικό διάβασμα και να μη σε καταβάλει, άμα νομίζεις ότι δεν έχεις γράψει καλά».

Αθηνά Κατσαρελά, 18.448 μόρια: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Μπορώ να πω ότι ίσως περίμενα κάτι καλύτερο, ιδιαίτερα στο μάθημα των Αρχαίων. Ελπίζω να περάσω είτε στη Σχολή της Νομικής είτε Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών είτε Δημοσιογραφίας. Γενικότερα, υπάρχουν και άλλα πολύ ωραία τμήματα στα οποία θα αισθανόμουν πραγματικά όμορφα αν πήγαινα».

Θεοδώρα Γκόγκα, 18.239 μόρια: «Η φετινή χρονιά ήταν πολύ κοπιαστική, και σωματικά και πνευματικά – περισσότερο πνευματικά μπορώ να πω. Στόχος μου, αρχικά, ήταν η Νομική, όμως δεν ξέρω πώς θα κινηθούν οι βάσεις. Πιστεύω, όμως, να τα καταφέρω. Για τις επόμενες φουρνιές παιδιών, το μόνο που έχω να πω είναι ισχυρή θέληση! Να μην τους καταβάλει τίποτα και να είναι επικεντρωμένοι στο στόχο τους. Οτιδήποτε και να συμβαίνει γύρω τους, να παίρνουν δύναμη από αυτό το οποίο θέλουν να καταφέρουν».

Ιωάννα Φιτσώρου: «Είμαι Θετική Κατεύθυνση και θέλω Ιατρικές Σχολές. Πιστεύω πως θα περάσω σε κάποια από αυτές. Πρώτη επιλογή ήταν ΣΑΣ, αλλά δε φτάνω εκεί πέρα. Φέτος ήταν δύσκολες οι εξετάσεις, σε όλα τα μαθήματα. Για να πετύχει κάποιος υψηλούς βαθμούς χρειάζεται διάβασμα…».

Γιώργος Δημητρακόπουλος, 18.472 μόρια: «Ευχαριστημένος είμαι. Δεν περίμενα να πάω τόσο ψηλά. Ήταν και δύσκολα τα θέματα, δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό και λέμε και ένα ευχαριστώ στο Θεό. Στοχεύω στην Αθήνα, Ηλεκτρολόγων στο Πολυτεχνείο. Δυστυχώς, δε θα πιάσω μάλλον, γιατί πέρυσι ήταν 500 μόρια πάνω. Μετά θα βάλω την Πάτρα, πιστεύω να την πιάσω, γιατί την περυσινή βάση, τουλάχιστον, την περνάω αρκετά».

Δήμητρα Τζανή: «Συγκέντρωσα 18.500 μόρια. Ήμουν Τεχνολογική Α Κατεύθυνση και περίμενα πολύ λιγότερα από αυτά που έγραψα, γι’ αυτό είμαι χαρούμενη. Πολυτεχνείο στοχεύω και ελπίζω να τα καταφέρω. Για το αποτέλεσμα χρειάστηκε πολύ διάβασμα, οργάνωση και πείσμα».

Μυρτώ Κοσκολέτου: «Έβγαλα 17.740 και σκέφτομαι να πάω Αγγλική Φιλολογία, αλλά δεν ξέρω ακόμα. Χρειάζεται διάβασμα, εννοείται, αλλά δε χρειάζεται να πιέζεσαι πάρα πολύ. Όλα με μέτρο, να μην κουραζόμαστε».

Στάθης Πανταζόπουλος: «Στη Θεωρητική Κατεύθυνση πήγαινα και συγκέντρωσα 14.800 μόρια. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω γράψει και παραπάνω, αλλά δεν πειράζει. Είναι αρκετά τα μόρια ώστε να πιάσω Πανεπιστήμιο που θέλω, βασικά τη Φιλολογία Καλαμάτας».

Πολυξένη Κολοσκόπη: «Έβγαλα 17.500. Σκέφτομαι να πάω Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής. Θα δούμε εάν το πιάσω. Για την επιτυχία, χρειάζεται πιο πολύ να υπάρχει πρόγραμμα, σύστημα στο διάβασμα και όλα τ’ άλλα είναι εύκολα».

Αναστασία Σταυροπούλου: «Έχω συγκεντρώσει 16.300 μόρια και σκέφτομαι Χημικό Αθήνας ή Πάτρας. Πιστεύω ότι ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, ειδικά στα Μαθηματικά και τη Φυσική, τα θέματα δεν ήταν καθόλου αναμενόμενα Κουραστήκαμε πολύ».

Ειρήνη Μαντέα: «Για Οικονομικά στοχεύω. Στην Αθήνα ήθελα, πιστεύω το πιάνω, αλλιώς στην Πάτρα. Βέβαια, ήταν πολύ δύσκολες φέτος οι Πανελλήνιες, γιατί μας δυσκολέψανε και στη Φυσική και στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης. Πιστεύω ότι, αν μας είχαν βοηθήσει λίγο περισσότερο με τα θέματα, θα πηγαίναμε πολύ καλύτερα».


Πηγή : tharros news