Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Διαγωνισμοί για τα κυλικεία στα Δημοτικά σχολεία της Κυπαρισσίας

Φίλε Γιάννη, καλημέρα. Σου επισυνάπτω το έγγραφο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας για την προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για το Κυλικείο των Σχολείων μας (1ο & 3ο). Η μέχρι τα τώρα και γα αρκετά χρόνια υπεύθυνη του κυλικείου μας τα παρατά, αφού όπως ισχυρίζεται δεν βγαίνει το μεροκάματο. Εμείς οφείλουμε να βρούμε, αν είναι δυνατόν, κάποιον άλλον που να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Για το καλό του, βγάζοντας τα προς το ζην, αλλά και για το καλό των μαθητών μας, ένα κουλουράκι, μια τυρόπιτα, ένα νερό είναι απαραίτητα για τον κάματο του Σχολειού.

Φίλε Γιάννη, πάντα ήσουν δίπλα μας, αφού οι μνήμες όπως κι εσύ λες είναι ανεξίτηλα γραμμένες από τούτον το χώρο. Θέλω να ανακοινώσεις αυτήν τη προκήρυξη για να γίνει παγκοίνως γνωστή κι ό,τι μας χρεώσεις, αν μας χρεώσεις, θα το ξεπληρώσουμε. Είμαι σίγουρος για τη συμπαράστασή σου.

Ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Αποστόλου Ιωάννης

-Ο διαγωνισμός έγινε στο Γραφείο του Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας στις 17 Ιουνίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.30. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπα-ρισσίας και στο τηλέφωνο 2761023230, από όπου μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο της προκήρυξης του διαγωνισμού, να δουν το χώρο του κυλικείου και να πληροφορηθούν κάθε τι σχετικό, κατά τις εργάσιμες του Σχολείου ώρες.


Πηγή : radio 936