Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πανηγυρική λήξη της αγωνιστικής χρονιάς στον Α.Γ.Σ Ταεκβοντο Κυπαρισσίας

ΣΕ Πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε από το μεγάλο Αθλητικό σωματείο της Τριφυλίας, τον Αθλητικό Γυμναστικό σύλλογο Ταεκβοντό Κυπαρισσίας, η τελετή λήξης των τμημάτων και των αθλητών με απονομές έγχρωμων ζωνών στην αίθουσα του Σωματείου παρουσία του Δ.Σ., αρχών και πλήθος γονιών που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Ο Προπονητής μάστερ Παναγιώτης Δικαίος μιλώντας στους αθλητές και γονείς αναφέρθηκε στο επίπεδο του αθλητισμού που προσφέρει ο Σύλλογος με έμφαση την ψυχική και σωματική υγεία με άθληση που προσφέρει το Ολυμπιακό άθλημα αλλά και την διαμόρφωση των αυριανών προσωπικοτήτων ως ακαδημαικούς πολίτες. Επίσης συνόψισε τις δράσεις του συλλόγου και την αγωνιστική του ομάδα η οποία θα συνεχίσει την δραστηριότητά της το καλοκαίρι και στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης.

Η αγωνιστική ομάδα αναμένεται να διευρυνθεί με συμμετοχές από τη νέα χρονιά σε πρωταθλήματα και διασυλλογικές δράσεις. Παράλληλα εκτίμησε ότι υπάρχουν ταλέντα και προοπτικές ενώ μίλησε για μια δράση που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο. Στην τελετή απονομής ζωνών κατά την οποία μάλιστα απονεμήθηκαν έγχρωμες ζώνες σε όλες τις ηλικίες παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Αλεξόπουλος, ο τέως Αντιδήμαρχος Δημ. Στρατικόπουλος, ο εκπρόσωπος της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάν. Μποζίκας, εκπρόσωποι από τον Αθλητικό σύλλογο Τριφυλίας και άλλους φορείς.


Πηγή : kyparissiotis