Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στο λύκειο Κυπαρισσίας - Υψηλοί στόχοι για τους υποψηφίους ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ για τους κόπους τους αλλά και προσμονή για το μέλλον έδειξαν οι υποψήφιοι για ΑΕΙ-ΤΕΙ που είδαν τις βαθμολογίες τους στο εξεταστικό κέντρο της Κυπαρισσίας για το Λύκειο της περιοχής μας. Τα ποσοστά επιτυχία κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα με τα θέματα κατά γενική ομολογία να ήταν..δύσκολα και για δυνατούς μαθητές.

Η Θεοδώρα Γκόγκα έβγαλε συνολική βαθμολογία 18,939 και χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ως κοπιαστική πνευματικά και σωματικά. Τόνισε ότι θα πετύχει τον στόχο της ανάλογα με τις βάσεις που είναι η Νομική Αθηνών ενώ για τις επόμενες γενιές που θα δώσουν εξήγησε ότι πρέπει να έχουν ισχυρή θέληση, να είναι επικεντρωμένοι στο στόχο τους με βάση συγκροτημένο πρόγραμμα λαμβάνοντας δύναμη από αυτό που επιθυμούν. Ο Βασίλης Κ. έβγαλε 17.686 μόρια καθώς αγγίζει τον στόχο τους για το Πολυτεχνείο Αθήνας ευχόμενος καλή επιτυχία στα παιδιά με ανταμοιβή των κόπων με την ηρεμία να κυριαρχεί, παραδέχτηκε ότι τα θέματα ήταν δύσκολα αφού δεν αφορούσαν μέτριους μαθητές ενώ μεγάλο ρόλο παίζει η τύχη μαζί με την ουσία.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ

Τα παιδιά στο λύκειο μαζί με τον Διευθυντή κ. Βαγγέλη Αντωνόπουλο μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 936 για την επιτυχία τους. Ο κ. Αντωνόπουλος υπογράμμισε ότι η δυσκολία είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς τα παιδιά ανταποκρίνονται ενώ κατέληξε λέγοντας ότι τα παιδιά σημείωσαν μεγάλη επιτυχία όπως κάθε χρόνο.

Σε σχολή της Τρίπολης θέλει να πετύχει ο Κώστας που προτίμησε κοντινή περιοχή. Η Πολυξένη Κολοσκόπη έβγαλε 17,5 σκέφτεται να ακολουθήσει το Παιδαγωγικό τμήμα ενώ για την επιτυχία είπε ότι το μυστικό της βρίσκεται στο σύστημα που επιλέγει ο καθένας, ενώ τόνισε ότι δεν είχε ιδιαίτερο άγχος όλη τη χρονιά. Για τις σχολές εκτίμησε ότι έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Τέλος η Μαντέα Ειρήνη είχε στόχο τις Οικονομικές επιστήμες με καλή βαθμολογία ενώ εκτίμησε ότι τα Φυσικά και τα Μαθηματικά είχαν ιδιαίτερη δυσκολία με αποτέλεσμα να έχει γράψει κάτω από την βάση των 80% των μαθητών στα παραπάνω μαθήματα.




Πηγή : radio 936