Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αναστάτωσε την Μεσσηνία η είδηση για το «C­o­s­ta N­a­v­a­r­i­no»

Έκ­πλη­ξη προ­κα­λεί το γε­γο­νός, αλ­λά και ενδιαφέρον για τις ε­ξε­λί­ξεις που θα ακολουθήσουν, ε­άν α­λη­θεύ­ει το δη­μο­σί­ευ­μα της οι­κο­νο­μι­κής δι­α­δι­κτυα­κής ε­φη­με­ρί­δος m­o­n­e­y­p­ro.gr, για μια πι­θα­νή πώ­λη­ση του «C­o­s­ta N­a­v­a­r­i­no» σε ξέ­νους ε­πεν­δυ­τές. Η m­o­n­e­y­p­ro.gr, ι­σχυ­ρί­ζε­ται ό­τι σύμφωνα με α­ξι­ό­πι­στες πλη­ρο­φο­ρί­ες που δι­α­θέ­τει ο Α­χιλ­λέ­ας Κω­σταν­τα­κό­που­λος που δι­α­χει­ρί­ζε­ται τον ξε­νο­δο­χεια­κό το­μέ­α των ε­πι­χει­ρή­σε­ων της οι­κο­γέ­νειας, εί­ναι α­πο­φα­σι­σμέ­νος να προ­χω­ρή­σει στην πώ­λη­ση του C­o­s­ta N­a­v­a­r­i­no.

Το πλή­ρες δη­μο­σί­ευ­μα της m­o­n­e­y­p­ro.gr εί­ναι το ε­ξής: «To C­o­s­ta N­a­v­a­r­i­no, α­πο­τε­λεί μια ξε­νο­δο­χεια­κή μο­νά­δα κό­σμη­μα στην Ευ­ρω­πα­ϊ­κή Με­σό­γει­ο. Το στοί­χη­μα μιας ο­λό­κλη­ρης ζω­ής για τον κα­πε­τάν Βα­σί­λη Κω­σταν­τα­κό­που­λο. Πα­ρά ταύ­τα η ύ­φε­ση και η οι­κο­νο­μι­κή πε­ρι­δί­νη­ση που περ­νά η Ελ­λά­δα την τε­λευ­ταί­α 4ετία, ο­δη­γούν σύμ­φω­να με πο­λύ α­ξι­ό­πι­στες πλη­ρο­φο­ρί­ες τον Α­χιλ­λέ­α Κω­σταν­τα­κό­που­λο που δι­α­χει­ρί­ζε­ται τον ξε­νο­δο­χεια­κό το­μέ­α των ε­πι­χει­ρή­σε­ων της οι­κο­γέ­νειας, α­πο­φα­σι­σμέ­νο να προ­χω­ρή­σει στην πώ­λη­ση του C­o­s­ta N­a­v­a­r­i­no.

Έ­τσι δύ­ο πε­ρι­ώ­νυ­μες ξε­νο­δο­χεια­κές μο­νά­δες στην Ελ­λά­δα μα­ζί με τον Α­στέ­ρα της Βου­λι­αγ­μέ­νης δι­α­τί­θεν­ται προς πώ­λη­ση. Μά­λι­στα σύμ­φω­να με τις ί­δι­ες πη­γές ή­δη δεί­χνουν εν­δι­α­φέ­ρον για την ε­ξα­γο­ρά του Κι­νέ­ζοι και Ά­ρα­βες, με τους ο­ποί­ους ή­δη συ­ζη­τά ο Α­χιλ­λέ­ας Κω­σταν­τα­κό­που­λος . Το ύ­ψος του τι­μή­μα­τος δεν έ­χει α­κό­μη ο­ρι­σθεί ή του­λά­χι­στον δεν έ­χει γί­νει γνω­στό σε ποι­ο ύ­ψος κυ­μαί­νε­ται».

Morias News


Πηγή : filiatra news