Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Περί φασισμού ο λόγος

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Την Τετάρτη 17/7 μέλος της συνέλευσης Αθήνας που είναι υπεύθυνο για την προετοιμασία της καθόδου των Αθηναίων στην αντιφασιστική πορεία του Σαββάτου, δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα. Το τηλεφώνημα αυτό έγινε, επιβεβαιωμένα, μέσα από τα γραφεία της βουλής και ο τηλεφωνών δήλωσε ότι είναι ο βουλευτής Κουκούτσης...

Με χυδαίες εκφράσεις απείλησε τη συντρόφισσα και μέσω αυτής όλους όσους θα πάρουν μέρος στην αντιφασιστική συγκέντρωση του Σαββάτου. Η χυδαιότητα των εκφράσεων (που δεν τις αναπαράγουμε γιατί είναι ξένες στο πολιτισμό του κινήματός μας) δείχνει για άλλη μια φορά το επίπεδο των φασιστοειδών της Χ.Α.

Δείχνει όμως και το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει διαπιστώνοντας ότι η πραγματοποίηση της φασιστικής φιέστας τους βρίσκει αντίθετους τους φορείς, τις συλλογικότητες, τα σωματεία καθώς και την τεράστια πλειοψηφία των κατοίκων της Μεσσηνίας, ενώ παράλληλα έχει αναπτυχθεί ένα πανελλαδικό κίνημα που απαιτεί την ακύρωση της φασιστικής πρόκλησης. Οι απειλές τους δεν έχουν αποδέκτη. Όχι μόνο δεν μας τρομάζουν αλλά αντίθετα επιβεβαιώνουν την άποψη μας ότι τον φασισμό δεν αρκεί να τον αντιμετωπίζεις ιδεολογικά και πολιτικά ξεσκεπάζοντας τον. Είναι αναγκαίο να μην του επιτρέπεις να εκφοβίζει και να βιαιοπραγεί ενάντια στους αδύναμους και τους κατατρεγμένους.

Το Σάββατο τα φασιστοειδή κρυμμένα στις τρύπες τους θα καταλάβουν ότι δεν έχουν θέση στην πόλη μας. Θα καταλάβουν ότι το φασιστικό φεστιβάλ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ούτε στην Καλαμάτα ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά. Όλοι το Σάββατο στις 7 μ.μ στην κεντρική πλατεία στην αντιφασιστική συγκέντρωση – πορεία.


Πηγή : kalamata journal