Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Καταγγελία Φαββατά για προσλήψεις στο Δήμο Καλαμάτας με κομματικά κριτήρια

ΚΟΠΗΚΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

Νέες καταγγελίες για αναξιοκρατικές προσλήψεις στο Δήμο Καλαμάτας από τη δημοτική αρχή έκανε ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Δημήτρης Φαββατάς. Υποστήριξε ότι το κριτήριο που φαίνεται ότι υπερίσχυσε για την πρόσληψη των 29 εργατών πυρασφάλειας και γενικών καθηκόντων ήταν η κομματική φιλία με το δήμαρχο…

Ο Δημήτρης Φαββατάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένη περίπτωση. Όπως τόνισε, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου «άνεργος με τέσσερα παιδιά, το σπίτι του οποίου έχει μείνει χωρίς ηλεκτρικό γιατί η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα, απευθύνθηκε στο Δήμο προκειμένου να απασχοληθεί για δύο μήνες ως εργάτης πυρασφάλειας και γενικών καθηκόντων. Ωστόσο ο δήμαρχος προσέλαβε άλλον, έναν νεαρό που δεν έχει υποχρεώσεις και η οικογένειά του έχει οικονομική επιφάνεια».

Ο Δημήτρης Φαββάτας, παρουσία του επικεφαλής της παράταξής του, Θόδωρου Μπρεδήμα, υπενθύμισε την προηγούμενη καταγγελία του, ότι συμβασιούχοι δίμηνης εργασίας δεν παρουσιάζονται στο χώρο της εργασίας τους, «αξιοποιώντας την κομματική τους φιλία». Ανακοίνωσε λοιπόν ότι θα ζητήσει, εκ μέρους της παράταξης στην οποία ανήκει, τις καταστάσεις με τις παρουσίες των συγκεκριμένων εργαζομένων.

Στ.Μ.


Πηγή : kalamata journal