Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Μια ονειρεμένη βραδιά μας προσέφεραν οι Καλλιπάτειρες με τα χορευτικά τους στο Κοπανάκι

Άριστη διδασκαλία από τον δάσκαλο χορού Γιώργο Αθανασά και άψογη εκτέλεση από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου γυναικών της Δημοτικής μας ενότητας. Σε μεγάλα …κέφια δάσκαλος και μαθητές καταχειροκροτήθηκαν, ενθουσιάζοντας το κοινό. Μπορώ να πω, η καλύτερη επίδειξη που έχουν κάνει οι χορευτές μας, με το τέλος της χρονιάς.

Ευτυχώς που υπάρχουν κάμερες και αποθανατίσαμε τα δρώμενα. Συγκινητική η Τζένη μας που προλόγισε την εκδήλωση και ήταν η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια που δεν χόρεψε με το τμήμα της, λόγω της μεγάλης απώλειας του πατέρα της, που έγινε προ ημερών. Κουράγιο φιλενάδα και σε περιμένουμε να επανέλθεις σύντομα. Ας δώσουμε όμως τον …λόγo στην τεχνολογία -ώρες ατελείωτες μονταρίσματος και αναμονής για το youtybe- και να παρακαλέσω την επόμενη φορά, εν προκειμένω στις 4 Αυγούστου, στο φεστιβάλ που θα διοργανώσετε, δυο …προβολείς ακόμα.

Σας παραθέτω 3 βιντεάκια με τους χορούς και μερικές φωτογραφίες. Τις υπόλοιπες φωτογραφίες θα τις δείτε κάνοντας …κλικ εδώ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Πηγή : kopanaki news