Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξυλορακέτας, Beach-Racket 2013 και φέτος στην Κυπαρισσία

"Αναμένουμε και φέτος ανάλογες θεαματικές εικόνες"

Με την διοργάνωση της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου πανελληνίου πρωταθλήματος ξυλορακέτας 2013 έχουν επιφορτιστεί τα μέλη του Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας τις τελευταίες μέρες και δη τα μέλη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου. Οι ημερομηνίες είναι οριστικές όπως μας είπε ο νέο-εκλεγής πρόεδρος του Α.Ο.Α.Ξ.Κ, Α. Βρεττός και μιλάμε για το Σαββατοκύριακο 27/7-28/07, όπως άλλωστε έχει ανακοινωθεί και επίσημα πλέον στην σελίδα του ΠΣΑΞ. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον νέο πρόεδρο του Α.Ο.Α.Ξ.Κ μας είπε ότι αναμένονται πολλές συμμετοχές από όλες τις περιοχές τις Ελλάδος, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, γιατί όχι και ρεκόρ συμμετοχών. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά σε σχέση με τις προσδοκίες ,μετά τις πολύ πετυχημένες διοργανώσεις τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τον πρόεδρο του συλλόγου να εστιάζει εκτός από την καλή φιλοξενία των συμμετεχόντων από τις άλλες περιοχές και την άρτια διοργάνωση, στην προσέλκυση «ονομάτων» του χώρου από ομάδες που διακρίνονται κάθε χρόνο.

Με το ενδιαφέρον που υπάρχει τα τελευταία χρόνια από τον κόσμο για το άθλημα της ξυλορακέτας και σε επίπεδο συμμετοχής και σε επίπεδο θεατών, το διήμερο του τουρνουά αναμένεται η παραλία του Αϊ Λαγούδη να «βουλιάξει» από κόσμο (θεατές και συμμετέχοντες)…

Οι συμμετοχές θα πρέπει μέχρι τις 21 Ιουλίου να έχουν αποσταλεί από τους συλλόγους στον ΠΣΑΞ. Για να συμμετέχει κάποιος αθλητής/αθλήτρια, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο συμμετοχών του συλλόγου στον οποίο ανήκει έκαστος, και ο υπεύθυνος, σε συνεννόηση με τον Γενικό Γραμματέα του Α.Ο.Α.Ξ.Κ κ. Παναγιώτη Γκοτσόπουλο θα ενημερωθεί για τον τρόπο καταβολής του αντιτίμου συμμετοχής το ύψος του οποίου φτάνει τα 15€/συμμετοχή.

Το Kyparissia-News.Blog θα δώσει και φέτος το παρόν σαν χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης και θα σας ενημερώνει σχετικά με τις προετοιμασίες.


Πηγή : kyparissia news