Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Καυτές παρουσίες, συναρπαστικό θέαμα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ξυλορακέτας στην Κυπαρισσία

Γεμάτο με καυτές παρουσίες, συναρπαστικό θέαμα και δυνατά αποτελέσματα, στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2013, είναι το τριήμερο από την Παρασκευή στην παραλία του Άι-Λαγούδη Κυπαρισσίας!

Περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες της Ξυλορακέτας, από 13 συλλόγους, συμμετέχουν στους αγώνες που για 3ηχρονιά διοργανώνονται στην Κυπαρισσία από τον ΑΟΑΞ Κυπαρισσίας σε συνεργασία με τον ΠΣΑΞ και τον Δήμο Τριφυλίας! Η παραλία της Κυπαρισσίας έχει «βουλιάξει» από κόσμο, από όλη την Ελλάδα, όπου παρακολουθούν ή και συμμετέχουν στους αγώνες! Ο πρόεδρος του ΑΟΑΞ Κυπαρισσίας Μένης Βρεττός μιλώντας στο «Θ» εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την επιτυχία που σημειώνουν οι αγώνες και για τις συμμετοχές, σημειώνοντας πως κάθε χρόνο οι αγώνες στην Κυπαρισσία έχουν και μεγαλύτερη επιτυχία, τόσο από μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όσο και από το κοινό που τους παρακολουθεί.

Όπως μας είπε, τις δύο πρώτες μέρες έγιναν συναρπαστικοί αγώνες με μεγάλα αποτελέσματα ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, τελευταία μέρα της 2ης αγωνιστικής. Ο πρόεδρος του ΑΟΑΞ Κυπαρισσίας ευχαρίστησε τον ΠΣΑΞ για τη συνεργασία και τον Δήμο Τριφυλίας καθώς και τους χορηγούς και επαγγελματίες της πόλης για τη συμβολή τους στη διοργάνωση.

Του Ηλία Γιαννόπουλου




Πηγή : tharros news