Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Διαβεβαιώσεις Άδωνι σε Μαντά και Φωτεινό για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Ή ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός κατάργησης ή υποβάθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ., Περικλή Μαντά και τον πρόεδρο της Δημοτικής Οργάνωσης Κυπαρισσίας της Ν.Δ., Γιώργο Φωτεινό…

Οι δύο εκπρόσωποι των τοπικών κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ. επισκέφθηκαν χθες τον υπουργό Υγείας και σε δελτίο Τύπου, για τα αποτελέσματα της συνάντησης, σημειώνονται τα εξής: «Χθες, Δευτέρα 15 Ιουλίου το απόγευμα, στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας Περικλή Μαντά και του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κυπαρισσίας και μέλους της ΝΟ.Δ.Ε. Γιώργου Φωτεινού με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Τονίστηκε στο μέγιστο βαθμό, η σπουδαιότητα και η αναγκαιότητα ύπαρξης και συνέχισης της λειτουργίας του και αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι παράμετροι που αφορούν τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ο Υπουργός κατανόησε πλήρως την αναγκαιότητα ύπαρξης του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός κατάργησης ή υποβάθμισης του. Δεσμεύτηκε πως παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, θα προσπαθήσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν, να σταθεί αρωγός στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του».


Πηγή : kalamata journal