Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Διαμαρτυρία αγανακτισμένων κτηνοτρόφων από την Τριφυλία στην Τρίπολη που έχουν μείνει 8 μήνες απλήρωτοι

Τον Φεβρουάριο του 2013, σε ρεπορτάζ του filiatranet αγανακτισμένοι κτηνοτρόφοι από την Τριφυλία, διαμαρτυρήθηκαν στα Φιλιατρά, απαιτώντας τα χρήματα που τους οφείλονται από τυροκομική επιχείρηση με έδρα την Τρίπολη.

Εχθές το πρωί, κτηνοτρόφοι και από τα Φιλιατρά, που έχουν φτάσει πλέον σε απελπιστική κατάσταση, μετέβησαν στην Τρίπολη και πήγαν στις εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου τυροκομείου στην Τεγέα, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για χρήματα που τους οφείλονται από το γάλα που προμήθευαν την επιχείρηση, καθώς μετά τις τόσες διαβεβαιώσεις, η κοροϊδία συνεχίστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Εξέφρασαν τα παράπονά τους προς τον επιχειρηματία, λέγοντας ότι είναι απλήρωτοι επί οκτώ μήνες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, φτάνοντας ακόμη και σε προσωποκράτηση κτηνοτρόφου, διότι δεν μπόρεσε να είναι συνεπής σε υποχρέωσή του προς την Τράπεζα.

«Οι κύριοι έχουν λογικές απαιτήσεις, τους χρωστά η επιχείρηση κάποια λεφτά. Λόγω της εποχής, έχουμε δυσκολευτεί οικονομικά, τους έχω προτείνει δύο λύσεις για σταδιακή εξόφληση, δεν τις δέχονται. Επιλέγουν λάθος τρόπο να διεκδικήσουν τα χρήματά τους. Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία, πήραν προκαταβολές. Μετά δυσκολευτήκαμε. Δεν έχω την πρόθεση να καταχραστώ τα λεφτά κανενός» είπε ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπίτσικας.

Μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών, οι κτηνοτρόφοι πήγαν στο δικαστικό μέγαρο της Τρίπολης και επισκέφθηκαν την εισαγγελική αρχή.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

kalimera-arkadia.gr


Πηγή : filiatra net