Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πρόγραμμα εκδηλώσεων 2013 - Δήμου Τριφυλίας

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ για άλλη μια χρονιά συνδιοργανώνει μαζί με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού του 2013. Το κάνει για να προβάλλει το τόσο σημαντικό έργο τους.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2013 τυπώθηκε τώρα αν και οι εκδηλώσεις που υποστηρίζει η Επιχείρηση έχουν οριστικοποιηθεί από τις αρχές Ιουλίου. Η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι σε κάποιες εκδηλώσεις άργησαν να προσδιοριστούν με ακρίβεια οι ημερομηνίες από τους συνδιοργανωτές.

Το φυλλάδιο περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις που υποστηρίζει η Κοινωφελής Επιχείρηση αλλά και εκδηλώσεις που οι φορείς τους ζήτησαν να συμπεριληφθούν προκειμένου να γίνουν γνωστές στο κοινό. Περιέχει επίσης τις ταινίες του θερινού κινηματογράφου. Δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων αλλά και ένα έντυπο καταγραφής δράσεων φορέων που δραστηριοποιούνται στην Τριφυλία.

Ευχαριστούμε όσους άκοπα μοχθούν για να υπάρχει πολιτιστική δραστηριότητα στην Τριφυλία. Ευχόμαστε σε όλους σας καλό το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Πηγή : filiatra net