Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Φιλιατρά: Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Χαλαζόνι

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ο Σύλλογος μας στην προσπάθεια του να είναι κοντά στο χωριό μας ουσιαστικά και λειτουργικά ανακοινώνει το πρόγραμμα των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο χωριό μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στα παιδία του χωριού μας . Στο προαύλιο χώρο του σχολείου θα οργανωθεί μεγάλο παιδικό πάρτι με μουσική ,χορό εδέσματα για τους μικρούς μας φίλους και βέβαια η καθιερωμένη τούρτα του καλοκαιριού. Στη διάρκεια αυτής της γιορτής θα πραγματοποιηθούν αθλητικές εκδηλώσεις όπως ποδηλατοδρομίες , τσουβαλοδρομίες, και αυγοδρομίες. Η βραδιά θα κλείσει όπως της αξίζει … με μια βροχή πυροτεχνημάτων .

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ

Αποκαλυπτήρια μαρμάρινης πλάκας των αγωνιστών συγχωριανών μας στην διάρκεια της επανάστασης του 1821 και των αδικοχαμένων εκτελεσθέντων από τους γερμανούς στα χρόνια της κατοχής. Θα προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση . Η τελετή θα λάβει χώρα στο χώρο του σχολείου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ο Σύλλογος διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αρχαία ΙΘΩΜΗ . Σε ένα αρχαιολογικό χώρο με ολοκληρωμένα αναστηλωμένα αρχαιοελληνικά και ρωμαϊκά κτίσματα . Η εκδρομή θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο μουσείο καθώς και ξενάγηση στο αρχαίο θέατρο, στο στάδιο, στο Ασκληπιείο αλλά και στα κυκλώπεια τοίχοι

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ

Ένας άτυπος θεσμός τείνει να καθιερωθεί . Στη πλατεία του χωριού μας όλοι οι συγχωριανοί , οι φίλοι και οι καλεσμένοι μας θα γευτούν τις ιδιαίτερες γεύσεις κάθε χαλαζωνιτισας . Τα μακριά τραπέζια γεμάτα με κάθε λογής σπιτικά καλούδια θα μας απογειώσουν σε μαγικούς γαστριμαργικούς κόσμους . Φίλοι μας αυτή η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στις λιχουδιές στο τραγούδι στο χορό και στη διασκέδαση.


Πηγή : filiatra news