Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Εράνη Φιλιατρών: Επίσημη "πρώτη" με Αγιασμό!

Η επίσημη πρώτη συνάντηση με τον καθιερωμένο Αγιασμό της ομάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο παλιό γήπεδο της Εράνης, όπου το παρών εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή κ. Παναγιώτου, έδωσε και η νέα διοίκηση της ομάδος.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον πατήρ Διονύσιο Καλογερόπουλο, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους παράγοντες υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, τονίζοντας ότι είναι οι πρεσβευτές της πόλης μας και πρέπει να είναι μαζί σαν μία γροθιά, ώστε ενωμένοι να πετύχουν τους στόχους τους.

Μετά τον Αγιασμό, ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της ομάδος, που τις επόμενες ημέρες θα εντατικοποιηθεί με προετοιμασία πρωί και απόγευμα, υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Δημήτρη Παναγιώτου και βοηθό του τον Βασίλη Αθανασόπουλο.

Να θυμήσουμε ότι το δυναμικό της ομάδος αποτελείται πλέον, μετά και την σημερινή μεταγραφή από τους: Βασίλη Αθανασόπουλο, Παναγιώτη Κώτσο, Νίκο Κόλλια, Σπύρο Αντωνόπουλο, Στέλιο Διαμαντόπουλο, Θανάση Γκίνο, Άκη Μιχαλακόπουλο, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, Χαράλαμπο Νικολόπουλο, Δημήτρη Γαλανόπουλο, Γιώργο Λινάρδο, Σταύρο Γιάννη και τους Χρήστο Παρασκευόπουλο και Γιάννη Λεβεντάκη που επανήλθαν.

Τα νέα πρόσωπα είναι: οι Ανδρέας Χρονόπουλος, Γκρέτσα Αλμπάν, Στέλιος Μπεγλετζής, Aντρέι Κιούτακ, Γρηγόρης Αναστασόπουλος και ο Σίλβιο Μοροσάνου.

Από την ομάδα της Νίκη Πλάτης μετεπήδησαν οι Δημήτρης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Σταύρος Τζαβαλάς, Ηλίας Αντωνόπουλος και ο Σωτήρης Βλασσόπουλος.

Παρακολουθήστε το βίντεο, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet:


Πηγή : filiatra net