Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Νέος Πρόεδρος στο Σύλλογο Taekwondo Κυπαρισσίας ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος

ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην αίθουσα του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Taekwondo Κυπαρισσίας παρουσία φίλων και μελών του αθλητικού σωματείου.

Οι εκλογές κύλησαν σε ενωτικό κλίμα όπου η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τον απολογισμό και τον Προυπολογισμό του συλλόγου, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις για την ισχυρή παρουσία του ιστορικού σωματείου στο χώρο του αθλήματος που έχει αναδείξει από την περιοχή μας μεγάλους Πρωταθλητές. Παρουσία του επι πολλά χρόνια προπονητή κ. Παναγιώτη Δικαίου και του απερχόμενου Δ.Σ. οι εκλογές ανέδειξαν το νέο πρόσωπο του συλλόγου, όπου σύντομα θα τεθεί ένα οργανόγραμμα για την συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις. Το νέο σχήμα είναι το εξής:

Πρόεδρος αναδείχθηκε ομόφωνα ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος που έχει στεφθεί Πρωταθλητής πολλές φορές, Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Δημητρόπουλος, Γενικός Γραμματέας παραμένει ο Ιωάννης Μποζίκας, Ταμίας ο Διονύσιος Μητρόπουλος, Έφορος Υλικού ο Φώτιος Καλαμπόκης, ενώ μέλη θα είναι οι Μαρίνος Γεωργακόπουλος και Γεώργιος Καπογιαννόπουλος. Στους αναπληρωματικούς εξελέξγη και ο Χρήστος Φωτεινέας από τα Φιλιατρά που έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα... Ο απερχόμενος Πρόεδρος Κων. Αλεξόπουλος που ήταν Πρόεδρος της Εφορευτικής επιτροπής ευχαρίστησε όλους για την άψογη συνεργασία τους δηλώνοντας ότι θα είναι δίπλα στο Σύλλογο. Καλορίζικοι...


Πηγή : Δελτίο τύπου