Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στα Φιλιατρά οι ποδηλάτες Αγάπης

Στα Φιλιατρά βρέθηκε σήμερα το πρωί η ομάδα των έξι ποδηλατών της Πανελλαδικής – Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τα κοινωνικά παντοπωλεία.

Οι ποδηλάτες έφτασαν εχθές από τον Πύργο στην Κυπαρισσία όπου και διανυκτέρευσαν και σήμερα το πρωί ξεκίνησαν τον αγώνα τους με προορισμό την Καλαμάτα, για να συνεχίσουν από εκεί τις επόμενες ημέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, τερματίζοντας στις 11 Οκτωβρίου στη Κύπρο.


Ο Ανδρές Ονησιφόρου από την Κύπρο, μιλώντας στο filiatranet, αναφέρθηκε στην αγάπη και στην στήριξη του κόσμου σε αυτήν την προσπάθεια που δείχνει την ελληνική ψυχή σε θέματα αλληλεγγύης, ενώ ο Σπύρος Καμπαξής στάθηκε στα τραγικά γεγονότα του 2007 στην Αρτέμιδα και ελπίζει να μην ξαναζήσει η χώρα μας τέτοιες στιγμές.

Ο κόσμος πάντως παρά τις δυσκολίες ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ποδηλασίας Αγάπης σε αυτήν την φιλανθρωπική προσπάθεια, προσφέροντας διάφορα είδη απ΄το υστέρημά του, ενώ ιδιαίτερη "αίσθηση" έκανε η απουσία των εκπροσώπων της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών και του Δήμου κατά την άφιξη της ομάδας των ποδηλατών στην πόλη μας.

Παρακολουθήστε το βίντεο όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet:


Πηγή : filiatra net