Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Επωνυμη καταγγελια πολιτη

Ονομάζομαι Γεωργία Μπάκα και βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρω τα εξής :

1.Η μητέρα μου Κωνσταντοπούλου Αλεξάνδρα 80 ετών και με προβλήματα υγείας απώλεσε προ ημερών το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και επιχειρεί όλες τις ενέργειες για την έκδοση νέου δελτίου

2.Ένα από τα δικαιολογητικά που της ζητήθηκε ήταν η κατάθεση παραβόλου 9 € το οποίο πρέπει να το προμηθευτεί από την τοπική Δ.Ο.Υ.,διότι κανένας άλλος δεν μπορεί να το εκδώσει!

3.Εδώ αρχίζει ο Γολγοθάς της. Πρέπει πρωί – πρωί να μεταβεί στην Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας (απόσταση 60km τουλάχιστον) να δαπανήσει 14 € με το ΚΤΕΛ,να διασχίσει όλη την Πόλη με ταξί ή με τα πόδια,να στηθεί σε ατελείωτες ουρές και το απόγευμα να γυρίσει στην Κυπαρισσία.

Αγαπητο Kyparissia News Blog,

Αν πιστεύει κανένας τις κατά καιρούς εξαγγελίες των κυβερνώντων ότι όλα όσα υφιστάμεθα είναι για το ‘’καλό μας’’ ας κάνει τον κόπο να εξηγήσει καταπρόσωπο στην υπερήλικη μητέρα μου ότι η σύγχρονη, ευέλικτη και αντιγραφειοκρατική ‘’Νέα Ελλάδα’’ που οικοδομείται θα την απαλλάξει από κάθε ταλαιπωρία και θα βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε πρόβλημά της.

Με τιμή
Μπάκα Γεωργία

Υ.Γ. Σας ενημερώνω ότι μετά το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας (14-1-2013) έχει, υποτίθεται, δημιουργηθεί Κ.Ε.Φ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων) αλλά, αλίμονο, χρησιμεύει ως τροχονόμος προς την Καλαμάτα.


Πηγή : kyparissia news