Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη, ελάτε να υποδεχθούμαι τους ποδηλάτες αγάπης στο γυμνάσιο Κυπαρισσίας

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί μας γονείς , σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:30 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας θα έλθουν Έλληνες ποδηλάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο μας που ξεκίνησαν την πορεία τους από την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή και αφού διασχίσουν όλη την ηπειρωτική Ελλάδα μέχρι την Κυπαρισσία, την Καλαμάτα και την Μονεμβασιά και κάποια από τα νησιά του Αιγαίου μας θα καταλήξουν στην Κύπρο.

Ο σκοπός του ταξιδιού τους δεν είναι μόνο αθλητικός αλλά κυρίως κοινωνικός, αφού μας καλούν να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα τρόφιμα μπορούμε για να τα προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. ‘Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε στην αποστολή τους καλείστε να φέρετε την Παρασκευή το πρωί στο σχολείο οτιδήποτε συσκευασμένα τρόφιμα μπορείτε, ( ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, κ.λ.π.) προκειμένου αυτά να συγκεντρωθούν και να διανεμηθούν. Να σημειωθεί ότι το 1/3 από τα τρόφιμα θα σταλεί σε άπορους συνανθρώπους μας στην Κύπρο και τα 2/3 θα διανεμηθούν από το Δήμο σε άπορους συμπολίτες μας εντός του Δήμου μας.

Η συγκεκριμένη φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας, σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κοινωνικούς φορείς και συλλόγους.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.


Πηγή : kopanaki news