Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μετά τον Καλκαβούρα το χάος δήμαρχε στο Δημοτικό συμβούλιο και…

Άντε εσύ να κυνηγάς στα …πεζοδρόμια τον Μίμη, για να μην διακοπεί το συμβούλιο. Οπότε δικαίως αναφώνησα …ρόμπες ξεκούμπωτες και αποχώρισα. Και φυσικά εννοούσα ότι όλοι έχουμε γίνει ρόμπες ξεκούμπωτες από την ανεπάρκεια που ανεχόμαστε και μη ο Παναγιώτης να …μισοβάλλει τα πράγματα στην θέση τους περί …Θησέα, θα …θριάμβευε και η μισαλλοδοξία. Σκέφτομαι σοβαρά να σας απαλλάξω από την παρουσία μου, προς τέρψιν του …υποπροϊόντος.

Βίντεο πρώτο: Κάτι …ψιθυρίζει κατά της επιστολής Σαράντου περί σχολικών κτιρίων ο Δήμαρχος, τον οποίο Σαράντο δικαιώνει στην συνέχεια ο Ζαχαρίας. Για τα σκουπίδια μας είπε ότι …όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά και απορώ γιατί δεν έχει προτείνει ακόμα κανείς την μεταφορά τους με τρένο, οπότε ας πάνε και στην …Πίνδο. Πανουσοπούλου-Μερκούρης του τα είπαν αλλά δεν κατάλαβα αν τα …κατάλαβε και είχαμε και …έκρηξη Πετρόπουλου. Ο Κατσαργύρης κάτι για …σφραγίδες είπε και για παροχές της ΔΕΗ. Και τέλος το …άκρον άωτον της κακίας για να μην πω βλακείας. Έπρεπε ο Δριμής να μυρίσει τα δάχτυλά του, ότι ο “Θησέας” θα σταματούσε τις χρηματοδοτήσεις και να μην ξεκινήσει τον βιολογικό στο Γλυκορίζι.

Ευτυχώς ήμουνα μπροστά και …έσπρωξα τον Παναγιώτη Τσίγκανο – άντιδήμαρχο έργων- προς την αλήθεια. (Στο θέμα θα επανέλθω αφού μιλήσω με τον Κριαράκη και τον Περικλή, προς το παρών μόνο, ότι δημοπρασίες δεν γίνονται χωρίς προϋποθέσεις).

Αλλά …απολαύστε το πρώτο βιντεάκι.

Το δεύτερο με σκηνές …απείρου κάλους και γενικώς …ανεπάρκειες.


Πηγή : kopanaki news