Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο Γιάννης Μανώλης θέλει να θέσει υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Πελοποννήσου

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ

Το θέλει να θέσει υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Γιάννης Μανώλης. Αυτό έδειξε χθες, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της περιοδείας του ως επικεφαλής κλιμακίου του νέου κόμματος Νέα ΜΕΡΑ (Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση)…

Ο Γιάννης Μανώλης είπε πως η απόφαση θα ληφθεί εντός των επόμενων δύο μηνών και ξεκαθάρισε ότι εφόσον θέσει τελικά υποψηφιότητα θα είναι αντιμνημονιακός υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, γιατί πιστεύει ότι το μνημόνιο και οι δανειστές καταστρέφουν την κοινωνία και τη χώρα.

Ο εκπρόσωπος της Νέας ΜΕΡΑΣ αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε αποφασίσει να χρίσει εκείνον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, αλλά είπε ότι αντέδρασαν οι νομάρχες της Πελοποννήσου και τελικά υποψήφιος τέθηκε ο Δημήτρης Δράκος. Μετά, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο Γιάννης Μανώλης, ο Αντώνης Σαμαράς του ζήτησε να βοηθήσει την υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια στην Περιφέρεια Αττικής και πράγματι εντάχθηκε στο συνδυασμό του και έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος.

Ο Γιάννης Μανώλης δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, τονίζοντας ότι ενοχλείται όταν βλέπει στην «ηρωική Πελοπόννησο» τον περιφερειάρχη «να χαριεντίζεται με τους δανειστές μας, τον Φούχτελ, τον Ράιχενμπαχ, τον Πρέσβη. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να έχει βάλει το θέμα του κατοχικού δανείου και των αποζημιώσεων». Σε αντιδιαστολή λοιπόν με αυτή τη στάση του Πέτρου Τατούλη, ο Γιάννης Μανώλης, αν θέσει υποψηφιότητα, θα επιχειρήσει, όπως τόνισε, να συσπειρώσει γύρω του τις αντιμνημονιακές δυνάμεις της Πελοποννήσου.

Στ.Μ.


Πηγή : kalamata journal