Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Έλεος! Πόσο κοστίζει μια διαγράμμιση δρόμου στο κομμάτι του 1ου χλμ Κυπαρισσίας - Φιλιατρών;

Μπορεί να φαίνεται ειρωνικός ο τίτλος αλλά τι να πει κανείς.

Πόσος καιρός πρέπει να περάσει δηλαδή για να μπουν οι ακραίες, οριακές γραμμές του δρόμου καθώς και η κεντρική; Καθημερινά περνώ από κει και θυμάμαι ότι το κομμάτι αυτό έχει φτιαχτεί περίπου ένα μήνα. Σε ένα κράτος που σέβεται τους πολίτες του σε κάθε τί που φτιάχνει κοινό για όλους, όπως στη προκειμένη περίπτωση τον δρόμο, πάντα από πίσω υπάρχει κάποιος σχεδιασμός. Εδώ όλα γίνονται με προχειρότητα.

Βάζω στοίχημα ότι το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου που έφτιαξαν τελείωσε εκεί όπου ακριβώς τους τελείωσε το ασφαλτόστρωμα. Το να είχαν σχεδιάσει μέτρα μου φαίνεται σχεδόν απίθανο, διότι μετά από κάτι δεκάδες μέτρα πάλι κι εκεί θέλει μπάλωμα. Αντιλαμβάνομαι ότι θα το φτιάξουν εκείνο όταν αρχίζει να χαλάει αυτό που ήδη έφτιαξαν τώρα. Εδώ που τα λέμε τώρα αν πας και στον αγαπητό μας Δήμαρχο μπορεί και να σου πει "Ας φτιάξουν κι άλλοι που θάρθουν κάτι!"

Τώρα το θέμα της διαγράμμισης είναι πολύ βασικό διότι ειδικά τη νύχτα υπάρχει πρόβλημα. Αφού αναγκάζομαι το βράδυ όταν περνώ να ανάβω τη μεγάλη σκάλα για να βλέπω καλά κι ας έχω δόξα τω θεώ καλό μάτι. Η μαυρίλα του δρόμου μόνο και μόνο σου δίνει μια αίσθηση απαίσια, πέρα από τον κίνδυνο, αλλά για σκεφτείτε πόσα ωραία και αισθητικά θα φαίνεται αυτός ο δρόμος πέραν από την προστασία που θάχει; Γι αυτό γράφουμε σήμερα.

Έλεος.. πόσο κοστίζει μια διαγράμμιση δρόμου στο κομμάτι του 1ου χλμ Κυπαρισσίας - Φιλιατρών;

chalazoni.blogspot.gr


Πηγή : filiatra net