Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-0. Χωρίς νίκη και οι 2

Στο 0-0 έμειναν σήμερα το απόγευμα ο Παπαφλέσσας Άμφειας και ο Ηρακλής Κυπαρισσίας. Ένα αποτέλεσμα που φυσικά δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραπιπέρης, με βοηθούς τους Ξηρόκωστα και Ηλιόπουλο. Ωστόσο μετά από ένα άτυχο γεγονός κατά την διάρκεια της επανάληψης κοντά στο 69 έγινε εμπλοκή της μπάλας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Καραβίτης του Ηρακλή με ρήξη χιαστού και θα απαιτηθεί επέμβαση. Πάντως οι παράγοντες του Ηρακλή ευχαρίστησαν για την φιλοξενία την γηπεδούχο ομάδα σε ένα παιχνίδι χωρίς τέρματα αλλά με αρκετές φάσεις. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ: Παναγιωτίδης, Πουλόπουλος, Γ. Μαλαπάνης, Π. Μαλαπάνης, Σκιαδόπουλος (62′ Μέντζας), Μουτσούλας, Δωδέκατος, Σακκάς (55′ Κορομηλάς), Π. Δωδέκατος (65′ Χριστόπουλος), Χ. Πουλόπουλος, Μπιτσάνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πανταζέλος, Σινόπουλος, Κυριακούλης, Καραβίτης (40′ Γιαννόπουλος), Στ. Πλέσσας, Γκούνης, Μπακούρος (46′ Φ. Πλέσσας), Σφάλτος, Ζουρτσάνος, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος (67′ Θεοδοσόπουλος).


Πηγή : kyparissiotis