Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν την Μαραθόπολη

40 άνθρωποι του τουρισμού, στελέχη τουριστικών γραφείων από την Ρωσία επισκέφθηκαν την περιοχή της Τριφυλίας και φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο ARTINA στην Μαραθόπολη. Από φέτος η Ρωσία και η Μεσσηνία συνδέονται άμεσα με εβδομαδιαίες πτήσης της Aegean με την Καλαμάτα και η προώθηση της περιοχής εντάσσεται στο πρόγραμμα του ρωσικού τουριστικού οργανισμού που δραστηριοποιείται δυναμικά στην Πελοπόννησο.

Η περιοχή της Τριφυλίας έχει μπει δυναμικά στην τουριστική αγορά της Ρωσίας και αυτό γίνεται πλέον ορατό αφού αρκετά ξενοδοχεία της περιοχής είχαν σημαντικό αριθμό κρατήσεων από την Ρωσία κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Διοργανώθηκε επίσημο δείπνο την Παρασκευή το βράδυ στην ψαροταβέρνα «Μαϊστράλι» στην Μαραθόπολη, όπου τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την αποστολή των συνεργατών μας, των ανθρώπων του τουρισμού, που φέρνουν τουρίστες και αγαπούν την περιοχή μας» δήλωσε ο Γιώργος Βασιλόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι, ήδη, υπάρχει αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ρωσία και ότι με την προετοιμασία που γίνεται, η αύξηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη την επόμενη περίοδο. Από την πλευρά τους, οι τουριστικοί πράκτορες εξέφρασαν την χαρά τους για την Τριφυλιακή φιλοξενία, ενώ ανέφεραν ότι είναι ένας όμορφος και αγαπημένος τουριστικός προορισμός των Ρώσων και πρόσθεσαν ότι «με τις επαφές και την προετοιμασία που θα κάνουμε αυτές τις μέρες στην Μαραθόπολη η αύξηση των τουριστών την επόμενη περίοδο θα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με την φετινή».

gargalianoionline


Πηγή : radio 936