Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Βγαίνει στον αέρα το νέο site του Δήμου Μεσσήνης

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Στον αέρα του διαδικτύου έχει βγει ο νέος ιστότοπος του Δήμου Μεσσήνης, μια δουλειά καλή που έγινε με μηδενικό κόστος από τους ειδικούς συνεργάτες του δημάρχου, Λευτέρη Λουκά και Νίκο Φρατζεσκάκη, και από τον εθελοντή Σταύρο Κοντοθανάση…

Ο ιστότοπος, που σε κανονική λειτουργία θα τεθεί από την 1η Νοέμβρη, παρουσιάστηκε το μεσημέρι από τους τρεις δημιουργούς του, τον δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Γιώργο Αθανασόπουλο. Το site του Δήμου Μεσσήνης βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση messini.gr και όπως σημείωσε ο δήμαρχος θα βοηθήσει σημαντικά στην προβολή του Δήμου, στην ενημέρωση των πολιτών για τα ζητήματα του Δήμου, στην εξυπηρέτησή τους στις υποθέσεις τους με το Δήμο, καθώς και στην προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής. Ο Στάθης Αναστασόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους δημιουργούς του ιστότοπου και τον αντιδήμαρχο, ενώ προσκάλεσε όλους τους επαγγελματίες του Δήμου να προσέλθουν την άλλη Τετάρτη στην ειδική παρουσίαση του site, με σκοπό την προβολή των επιχειρήσεών τους μέσα από αυτό.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε από την πλευρά του ότι με το νέο site ανοίγει μια νέα σελίδα στην επικοινωνία του Δήμου Μεσσήνης με τον κόσμο. Όπως σημείωσαν οι δημιουργοί του ιστότοπου, οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις καθημερινές εξελίξεις του Δήμου, την πορεία των έργων, την ένταξη νέων και τη σύνταξη μελετών, το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου, τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν προκειμένου να συνδιαλλαγούν με τις υπηρεσίες του Δήμου, τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν υπό την αιγίδα του.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μέσα από την ηλεκτρονική πύλη μπορεί: Να ενημερωθεί για τα τουριστικά αξιοθέατα του Δήμου (παραλίες, μνημεία, διαδρομές κ.λπ.) Να εκτυπώσει το σύγχρονο τουριστικό οδηγό ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του τόπου. Να εντοπίσει σημεία ενδιαφέροντος σχετικά με τη διαμονή, τη διατροφή, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία του μέσα από τον επαγγελματικό οδηγό. Να ενημερωθεί για τις εκδηλώσεις που βασίζονται στις παραδοσιακές καλλιέργειες της περιοχής μας (Γιορτή Σύκου, Γιορτή Κρασιού κ.λπ.).

Ο επαγγελματίας μέσα από την ηλεκτρονική πύλη μπορεί: Να προωθήσει την επιχείρηση του. Να πληροφορήσει τον επισκέπτη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα του. Μέχρι την 1η Νοεμβρίου το site του Δήμου Μεσσήνης θα είναι ανοιχτό τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Στ.Μ.


Πηγή : kalamata journal