Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αοκάρα γεμάτη ψυχή έριξε 4-1 στον Πάμισο

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ στην έδρα του ο Α.Ο.Κυπαρισσίας κατάφερε παρά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου να ρίχνει εξάσφαιρα στην επανάληψη σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο με το οποίο άξιζε μια δίκαιη νίκη ώστε να επιστέψει στη κορυφή! Μόνο για μια αγωνιστική έμεινε μακριά από την κορυφή η Κυπαρισσία η οποία παρά το παιχνίδι κέντρου στο πρώτο 45λεπτο η αλλαγή τέρματος του έφερε γούρι. Σήμερα στο ντέρμπι της αγωνιστικής επικράτησε με 4-1 τον Πάμισο και επέστρεψε στην κορυφή.Τα γκολ για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν 4-0 πετύχαν οι: Μανδραπηλιας(2),Στρεπι,Γαργαρωνης.

Αντίθετα για τον Παμισο μείωσε ο Χρήστος Τρίψας. Σε ότι αφορά την παρουσία των παικτών κάτω από τα δίχτυα μετά την κόκκινη του Μπίζου αναπληρώθηκε με τον πολύ καλό Ντουγέρογλου ενώ ο αρχηγός της ομάδας Στέφανος Ανδρουτσής ήταν ο ενορχηστρωτής της ημέρας παίζοντας ποδόσφαιρο επιπέδου για όλο το κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο της Κυπαρισσίας. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Αλεβίζου από τον Πάμισο όπου χρειάστηκε διακομιδή του στο Νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες.

Μετά το παιχνίδι σε δηλώσεις του ο Προπονητής Τάκης Παναγόπουλος μίλησε για δίκαιη νίκη καθώς "ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό αλλά στη συνέχεια μεταβλήθηκε όπως στο 48' αξιοποιώντας στο έπακρο τον αγωνιστικό χώρο " για να προσθέσει ότι "οι φίλαθλοι ήταν άψογοι δίνοντας δύναμη στην ψυχολογία της ομάδας αφού αυτοί μας διατηρούν ζωντανοί και δικαίως είμαστε στην κορυφή ενώ η πρόσφατη απώλεια μας πείσμωσε". Μας αποκάλυψε ότι έρχονται νέες μεταγραφές με το Πρόεδρος και το Δ.Σ. που έχει διάθεση να βοηθήσει την ομάδα όπως η θέση του τερματοφύλακα που καλύφθηκε άμεσα...

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος, Γαργαρώνης, Μαρασίν, Μητρόπουλος, Ντιόπ, Στρέπι, Μανδραπήλιας, Παναγόπουλος

ΠΑΜΙΣΟΣ: Γρηγρορόπουλος, Αλεβίζος, Κωτσάκης, Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μωράκης, Πατσιώτης, Τριψάς, Ζάρκος, Ηλιόπουλος, Τριψάς Ιωάννης.


Πηγή : kyparissia news