Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Επιτακτική ενίσχυση των τμημάτων τροχαίας Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Με α­φορ­μή την ε­νί­σχυ­ση των τμη­μά­των τρο­χαί­ας Κα­λα­μά­τας και Κυ­πα­ρισ­σί­ας με νέ­α ο­χή­μα­τα ο Βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας Δη­μή­τρης Σαμ­πα­ζι­ώ­της έ­κα­νε την α­κό­λου­θη δή­λω­ση:Με με­γά­λη χα­ρά πλη­ρο­φο­ρή­θη­κα πως ο Υ­πουρ­γός Δη­μό­σιας Τά­ξης Νι­κό­λα­ος Δέν­διας ι­κα­νο­ποί­η­σε τα αι­τή­μα­τα της Α­στυ­νο­μι­κής Δι­εύ­θυν­σης Μεσ­ση­νί­ας, που ή­ταν και αι­τή­μα­τα του Μεσ­ση­νια­κού λα­ού, και δι­έ­θε­σε στο τμή­μα τρο­χαί­ας Κα­λα­μά­τας τρί­α και­νούρ­για ο­χή­μα­τα και τρις και­νούρ­γι­ες μο­το­σι­κλέ­τες κα­θώς ε­πί­σης και στο τμή­μα τρο­χαί­ας Κυ­πα­ρισ­σί­ας τρί­α και­νούρ­για ο­χή­μα­τα και τρις και­νούρ­γι­ες μο­το­σι­κλέ­τες.

Η ά­με­ση βελ­τί­ω­ση της υ­λι­κο­τε­χνι­κής υ­πο­δο­μής των τμη­μά­των και η ε­νί­σχυ­ση τους με τα ο­χή­μα­τα αυ­τά συμ­βά­λει τα μέ­γι­στα στη δη­μι­ουρ­γί­α των α­πα­ραί­τη­των προ­ϋ­πο­θέ­σε­ων για την κα­λύ­τε­ρη δυ­να­τή τρο­χο­νο­μι­κή α­στυ­νό­μευ­ση του ε­παρ­χια­κού και ε­θνι­κού δι­κτύ­ου και την μεί­ω­ση των τρο­χαί­ων α­τυ­χη­μά­των. Η ε­νί­σχυ­ση των τμη­μά­των α­πο­δει­κνύ­ει έμ­πρα­κτα την βού­λη­ση της Κυ­βέρ­νη­σης για α­πο­τε­λε­σμα­τι­κή αύ­ξη­ση του αι­σθή­μα­τος α­σφα­λεί­ας στην κοι­νω­νί­α, και την προ­στα­σί­α των πο­λι­τών.

Ο κ. Σαμ­πα­ζι­ώ­της ευ­χα­ρί­στη­σε σε τη­λε­φω­νι­κή ε­πι­κοι­νω­νί­α τον Υ­πουρ­γό Δη­μό­σιας Τά­ξης κ. Δέν­δια, για την ευ­αι­σθη­σί­α που έ­δει­ξε για την το δυ­να­τό τα­χύ­τε­ρη υ­λο­ποί­η­ση του αι­τή­μα­τος της Α­στυ­νο­μι­κής Δι­εύ­θυν­σης Μεσ­ση­νί­ας, κα­θό­σον η ε­νί­σχυ­ση και α­να­βάθ­μι­ση των α­στυ­νο­μι­κών υ­πη­ρε­σι­ών του νο­μού μας θα συμ­βά­λει α­πο­τε­λε­σμα­τι­κά στην αν­τι­με­τώ­πι­ση των ε­πα­να­λαμ­βα­νό­με­νων κρου­σμά­των πα­ρα­βα­τι­κό­τη­τας, και στην κα­λύ­τε­ρη τρο­χο­νο­μι­κή α­στυ­νό­μευ­ση ει­δι­κά τώ­ρα που α­να­μέ­νου­με στην Μεσ­ση­νί­α αυ­ξη­μέ­νη του­ρι­στι­κή κί­νη­ση.


Πηγή : radio 936