Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Πλάτη: Ίδρυση Παιδότοπου και Βιβλιοθήκης

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την καλυτέρευση τις εικόνας του χωριού μας, έχουμε βάλει δύο νέους στόχους. Την ίδρυση παιδότοπου και βιβλιοθήκης, στο χώρο του σχολείου.

Από την πρώτη στιγμή, η ιδέα βρήκε αρκετούς ανταποκριτές που ήδη μας έχουνε χαρίσει αρκετά πράγματα. Κάποια από αυτά είναι 150 βιβλία, 5 εγκυκλοπαίδειες, στερεοφωνικό, τηλεόραση, ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού 10 φέτες, κουρτίνες.

Εδώ αξίζει να αναφέρω ότι όλα τα πράγματα τα έφερε από την Αθήνα εθελοντής. Τους ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια τους που είναι πολύτιμη. Εκτός όμως από αυτά θα χρειαστούμε ακόμα.

Για τη βιβλιοθήκη: Επιπλέον βιβλία διαφόρων κατηγοριών, όπως παιδικά, εφηβικά, αλλά και για μεγάλους, λογοτεχνικά, χριστιανικά, μυθιστορήματα, ιστορικά, κ.α.

Για τον παιδότοπο: παιχνίδια επιτραπέζια, μαγνητικά, ρακέτες, μπάλες διάφορες, είδη ζωγραφικής, κ.α. Επιπλέον θα χρειαστούμε χαλιά ή μοκέτες, για να μην έρχονται τα παιδιά σε επαφή με τα πλακάκια.

Γι αυτό σας καλούμε όποιος μπορεί ας μας ενισχύσει για το καλό του χωριού μας.


Παράκληση, τα είδη να είναι σε καλή κατάσταση. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ. 6947840376 ή στο e – mail του blog. Ο στόχος μας είναι το Πάσχα να καταφέρουμε να τα λειτουργήσουμε.

Δείτε περισσότερα στο Blog Πλάτη Μεσσηνίας


Πηγή : filiatra net