Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κυπελλο Μεσσηνίας: Στο Τελικό Εράνη και Κυπαρισσία

Καθαρά Τριφυλιακή υπόθεση θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας και θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Εράνη Φιλιατρών και την Κυπαρισσία. Αν και στον πρώτο αγώνα με την Σπερχογεία η Εράνη είχε χάσει με 1-0 σήμερα απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει κάνοντας την ανατροπή και κερδίζοντας την Σπερχογεία στην έδρα της με 2-0.

Ο αγώνας διεξήχθη σε έναν πάρα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο από τις βροχές των τελευταίων ημερών μεταρέποντας την υπόθεση πρόκριση σε δύσκολη υπόθεση. Και η Εράνη έχει αποδείξει ότι ούτε στα δύσκολα παίρνει χαμπάρι. Και το απέδειξε.

Το πρώτο γκόλ για την Εράνη ήρθε στο 72, με τον Κόλλια μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Βλασσόπουλος έκανε μια πολύ ωραία μακρινή μπαλιά προς τον Κόλλια και εντός την μεγάλης περιοχής ο Κουμούτσος τον ανέτρεψε. Ο Διαιτητής Τσεκούρσας έδειξε αμέσως την βούλα του πέναλτι και την εκτέλεση την ανέλαβε ο ίδιος ο Κόλλιας. Η Μπάλα αποκρούστηκε από τον Καλλιντέρη σώζοντας για εκατοστά του Δευτερολέπτου την εστία του. Κάτι που δεν κατάφερε ένα δευτερόλεπτο μετά καθώς ο Κόλλιας που ακολούθησε την φάση με δεύτερο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί στο πρώτη ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 8' ο Κόλλιας μετά από λάθος αμυνρτικού της Σπερχογείας Διπλασίασε τα τέρματα για την Εράνη δίνοντας της το εισητήριο για τον τελικό με την Κυπαρισσία.


Πηγή : filiatra news