Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μέθυσε με την κούπα η Κυπαρισσία

ΕΝΤΟΝΟ αγωνιστικό θέαμα, αλλά έντονες συγκινήσεις, και ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό ή καλύτερα το τελευταίο πέναλτι επεφύλασσε ο χθεσινός τελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας στον Κορδία, με τον ΑΟ Κυπαρισσίας να κατακτά το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του, παίρνοντας μετά από δύο χρόνια τη ρεβάνς από την Εράνη. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη 1-1, με τον ΑΟΚ ν’ ανοίγει το σκορ στο 26’ με κεφαλιά του Στρέπι και τους Φιλιατρινούς να παρατείνουν τις ελπίδες τους, καθώς και την αγωνία, φέρνοντας το ματς στα ίσα στο 78’ με παρόμοιο τρόπο και σκόρερ τον Χρονόπουλο.

Παρά τις χαμένες εκατέρωθεν ευκαιρίες καμία ομάδα δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στην ημίωρη παράταση που ακολούθησε κι έτσι το «στέμμα» του κυπελλούχου κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί ο Χρονόπουλος από ήρωας μετατράπηκε σε μοιραίος παίκτης, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντουγερόγλου από τα 11 βήματα, αποτυγχάνοντας να κάνει το 3-3 και την ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου να βγαίνει νικήτρια από τη …ρώσικη ρουλέτα με 5-3 και συνολικό σκορ 6-4. Σε ένα δύσκολο και εκρηκτικό παιχνίδι (πιο εύκολο για τους βοηθούς Σοφία Αθανασοπούλου και Κώστα Αδαμόπουλο) ο διαιτητής Παναγιώτης Τσεκούρας κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος.

Η πλευρά της Κυπαρισσίας του καταλογίζει πάντως εύνοια υπέρ της Εράνης, όσον αφορά στις κάρτες, ζητώντας τρεις συνολικά αποβολές και πιο συγκεκριμένα 2η κίτρινη στον Κόλλια στο 41’ για προβολή πάνω στον Ντιόπ, το ίδιο για τον Κιούτακ μετά το 1-1 για ένα θερμό τετ-α-τετ με τον Στρέπι και κόκκινη αντί κίτρινης στον Αλμπάν στο 84’. Κίτρινες: Παναγόπουλος, Μιτρόφ, Σιγέρης-Κόλλιας, Γιάννης, Κιούτακ, Ασημακόπουλος, Κώτσος

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μανδραπήλιας, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Μιτρόφ, Ντιόπ, Στρέπι, Μητρόπουλος (73’ Σιγέρης, 106’ Σούπουλι), Γ. Παναγόπουλος.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Μπεγλεκτσής (106’ λ. τρ. Ασημακόπουλος), Αλμπάν, Μιχαλακόπουλος, Γιάννης, Μοροσάνου (18’ λ. τρ. Αναστασόπουλος), Κιούτακ (120’ Βλασσόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Κώτσος, Κόλλιας, Χρονόπουλος.


Πηγή : kyparissiotis