Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Γαργαλιάνοι: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο γαργαλιανιώτικο Καρναβάλι

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής των Αποκριών το Γαργαλιανιώτικο Καρναβάλι 2014. Ο καιρός έκανε το χατίρι στους διοργανωτές και έδωσε τη δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, από την ευθρύτερη περιοχή, να κατακλύσουν την οδό Νικολοπούλου για να παρακολουθήσουν το Καρναβάλι. Άρματα και καρναβαλιστές προσέφεραν θέαμα, κέφι, καλή διάθεση και ξεγνοιασιά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της Φιλαρμονικής των Γαργαλιάνων, η οποία έπαιξε για τον κόσμο μελωδίες , δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό ύφος στην τελετή έναρξης. Παράλληλα, οι Μαζορέτες, με τα εκπληκτικά χορευτικά τους, μάγεψαν τον κόσμο που παρευρέθηκε. Η παρέλαση των καρναβαλιστών τερμάτισε στην Κεντρική Πλατεία των Γαργαλιάνων με τις μαζορέτες να δίνουν τον ρυθμό με κέφι και χορό!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής και την καθιέρωση του Γαργαλιανιώτικου Καρναβαλιού στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.


Πηγή : filiatra news