Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Περιοδεία Γόντικα στην Κυπαρισσία

Περιοδεία στη Κυπαρισσία με επισκέψεις σε υπηρεσίες και φορείς κοντά όμως στον απλό πολίτη προέβη ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας με τον Σαράντο Κουκούμη, καταλήγοντας στο Νοσοκομείο της πόλης όπου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του και είχαν επαφές με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Αμέσως μετά ο κ. Γόντικας δήλωσε ότι:

Στεκόμαστε απέναντι στη προοπτική λουκέτου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας που προωθεί η συγκυβέρνηση αναδεικνύοντας την ανάγκη που υπάρχει μετά την συρρίκνωση των κέντρων υγείας που θα σημάνει ότι τα πλατιά λαικά στρώματα όπως εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και πολίτες, πρέπει να αναγάγουν σε δική τους υπόθεση την πάλη για δημόσια δωρεάν υγεία, ζητώντας να υπερψηφιστεί ο συνδυασμός του.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο κ. Κουκούμης ως επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Τριφυλίας συμπλήρωσε ότι "συνεχίζονται οι περιοδείες στη Τριφυλία αναδεικνύοντας τα καυτά προβλήματα που απασχολούν τα πλατιά λαικά στρώματα στο Δήμο μας, όπως το αγροτικό και το θέμα της υγείας επισκεπτόμενοι το προσωπικό και τους εργαζόμενους που δεν βρίσκουν πάντα υλικά και εφόδια με αποτέλεσμα ο κόσμος να ταλαιπωρείται καθημερινά.


Πηγή : best-tv