Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Κεντρικοί δρόμοι γέμισαν λάδια από το απορριμματοφόρο στην Κυπαρισσία

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Γέμισαν λάδια κεντρικοί δρόμοι της Κυπαρισσίας χθες το πρωί από μικρή ζημιά που προκλήθηκε στο μισθωμένο απορριμματοφόρο του Δήμου Τριφυλίας. Το απορριμματοφόρο εκτελούσε το δρομολόγιό του για την αποκομιδή των απορριμμάτων, όταν ο οδηγός, από τα όργανα, και οι εργάτες καθαριότητας είδαν στο δρόμο απ’ όπου περνούσε λάδια. Η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Μέλιου μέχρι και την Τράπεζα Πειραιώς περίπου, ο κεντρικός δρόμος της πόλης στην πλατεία, είχε γεμίσει λάδια. Το απορριμματοφόρο σταμάτησε και διαπιστώθηκε ότι το λάστιχο - «μαρκούτσι» που από την αντλία λαδιού μεταφέρει το λάδι στα υδραυλικά, είχε βγει από την ένωση που έχει σε εκείνο το σημείο.

Στο σημείο διακόπηκε για λίγο η κυκλοφορία και έσπευσε η Τροχαία Κυπαρισσίας, ενώ λίγο αργότερα για την αποφυγή ατυχημάτων εργάτες του Δήμου έριχναν πριονίδια στο οδόστρωμα. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία και πολλή προσοχή μέχρι και το μεσημέρι, ενώ η ατμόσφαιρα από τα πριονίδια ήταν αποπνικτική. Το απορριμματοφόρο, πάντως, μεταφέρθηκε σε συνεργείο, όπου έγινε η επανένωση - σύνδεση του λάστιχου της αντλίας του λαδιού και συνέχισε την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ωστόσο, όπως έλεγαν κάτοικοι, απορούν πώς γίνεται ακόμη και το «καινούργιο» μισθωμένο απορριμματοφόρο να παθαίνει από τις πρώτες μέρες τέτοιες, έστω και μικρές, ζημιές, και αναρωτιούνταν τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες...


Πηγή : tharros news