Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Στο Εκλογοδικείο η ένσταση για την ακύρωση της εκλογής Κατσίβελα- Στρέφεται και κατά νέου δημοτικού συμβούλου

Την άλλη Τρίτη, 29 Ιούλη, θα συζητηθεί στο Εκλογοδικείο της Καλαμάτας, εκτός από την ένσταση του Γιώργου Τσώνη για το Δήμο Μεσσήνης, η ένσταση του Χρήστου Χωραΐτη, σύμφωνα με την οποία πρέπει να κριθεί άκυρη η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κατσίβελα, άρα και η εκλογή του ως δημάρχου Τριφυλίας…

Ο Χρήστος Χωραΐτης με την ένστασή του στρέφεται κατά του Παναγιώτη Κατσίβελα, του συνδυασμού του αλλά και του Δήμου Τριφυλίας, αμφισβητώντας τις προπαρασκευαστικές των εκλογών πράξεις και το ίδιο το κύρος των δημοτικών εκλογών της 18ης και της 25ης Μάη 2014. Όπως υποστηρίζει, ο Παναγιώτης Κατσίβελας δεν είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα λόγω ασυμβίβαστου με την ιδιότητά του ως διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με άλλη ένστασή του ο Χρήστος Χωραΐτης ζητάει τα ίδια για τον εκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Τζωρτζίνη, υποστηρίζοντας ότι και εκείνος δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος λόγω της θέσης ευθύνης που κατέχει στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων. Πάντως ο Παναγιώτης Κατσίβελας με γραπτή του δήλωση έχει χαρακτηρίσει «αθλιότητες» τους ισχυρισμούς περί του ασυμβίβαστου της ιδιότητας του διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και του υποψήφιου δημάρχου.

Σταύρος Μαρτίνος


Πηγή : kalamata journal